0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Yhteystiedot

Erä+ Heinola

Lampikatu 10
18100 HEINOLA

P: 044 70 222 99

Sähköposti ari.kokkonen@eraheinola.fi

Palvelemme:

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Tervetuloa!

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Facebook: https://www.facebook.com/EraHeinola/

Instagram: https://www.instagram.com/eraheinola.fi/


Meitä yhdistää kiinnostus luontoon ja siitä nauttimiseen. Arvostamme myös samalla hyviä varusteita, jotka mahdollistavat parhaat kokemukset ja tilanteet ollessamme maastossa.

Olemme Suomen terävin erävarusteita välittävä verkkokauppa. Tarjoamamme tuotteet on valittu kokeneiden erälläkävijöiden kokemusten perusteella. Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri eräalojen asiantuntijoiden kanssa. Se myös näkyy laadukkaissa tuotteissamme.

Asiakaskuntamme onkin ollut laajapohjaista: hirvimiehet, kalastajat, jousiampujat, yksittäiset metsästäjät, metsästysseurat, riistaorganisaatiot, kansainväliset monialayritykset, luontokuvaajat, harrastekerhot ym. Kaikille on yhteistä vaatimus tuotteiden korkeasta laadusta ja sujuvasta palvelusta.

Olemme koonneet Sinulle valikoiman, jota kelpaa esitellä. Edustamme merkkituotteita sekä omaa laajenevaa mallistoamme. Kaikki tuoteryhmät olemme testanneet itse ja kelpuuttaneet myyntiin. Edustamiemme tuotteiden suhteen emme tee kompromisseja!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja mikä tärkeintä, olemme valmiita auttamaan Sinua löytämään tuotteet, jotka sopivat käyttötarkoituksiisi parhaiten.