0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Rapala Scatter Rap minnow vaappu 11cm

Tuotekoodi: scatter11

Scatter Rap minnow 11cm - Rapala Scatter Rap -vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen.

10.99 €
7.50 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Rapala Scatter Rap Minnow -vaapulla on solakka, muikkumainen (minnow) runko. Potkiva ja kylkiä kiertävä uintiliike johon yhdistyy puolelta toiselle haku (scatter). Sen ainutlaatuinen, t-o-d-e-l-l-a herkkäliikkeinen runko on Vääksyssä muotosorvattu. Runkomateriaalina käytetty viljelty balsa on erikseen Rapalalle kasvatettu ja valittu. Rapala Fishing Clubin ja suomalaisten kilpauistelijoiden testikalastuksissa Scatter Rap Minnow keräsi erityisesti kuhia ja taimenia. Myös kilo-kokoluokan ahvenia esiintyi testipalautteissa.

Pituus: 11cm, paino 6g

Värit: Gold Brown, Gold Orange, Hologram Flake Perch, Hologram Flake Silver, Silver, Gold FL Red, Hologram Flake Copper Black,Hologram Flake Copper Red, Pink Blue, Pink Parrot, Spotted Copper

Saatavuus: Heti varastosta

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-30% Rapala Original vaappu 11cm

Rapala Original vaappu 11cm

Original 11cm - Rapala Original on maailman luotetuin viehe! Rapala Original vaappu on se kuuluisa Lauri Rapalan kehittämä alkuperäismalli, josta koko Rapala-tarina alkoi. Se on kautta aikojen eniten myyty Rapala vaappu ja samalla myös maailman eniten myyty vaappu.

Tuote lisätty
10.00 €
7.00 €
-30% Rapala Ultra light Crank vaappu 3cm

Rapala Ultra light Crank vaappu 3cm

Ultra light Crank 3cm - Pienikokoinen Rapala Ultra Light Crank vaappu sukeltaa kokoonsa nähden yllättävän syvälle, aina 1,2-2,4 metriin asti. Kelluvan vaapun uintiliike on vahvasti potkivaa jo hitaassa nopeudessakin. Uintia ryydittää räminäkuulien helinä.

Tuote lisätty
8.00 €
5.60 €
-37% Savotta kahvipannu 0,9l

Savotta kahvipannu 0,9l

Retkikahvipannu - Savotta kahvipannu on alumiinista valmistettu kestävä retkikahvipannu. Mitoiltaan on suunniteltu helposti retkeilijän mukana kulkevaksi.

Tuote lisätty
15.90 €
9.95 €