0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Hyvällä haavilla ja nostokoukulla varmistat, ettei saaliisi karkaa juuri kriittisellä hetkellä. Meidän valikoimistamme  löydät laadukkaat haavit ja nostokoukut niin koskelle kuin veneeseen. Valikoimissamme olevat Didan haavit ja nostokout ovat kestäviä ja kevyitä käyttää.

Dida Koskihaavi c&r havas

Koskihaavi - Alumiininen Didan koskihaavi. Erityisesti perhokalastajien suosima. Pehmeä 45cm syvä C&R havas ei vahingoita kaloja. Kädensijassa on elastinen kiinnitysnauha. 

Tuote lisätty
13.90 €

Dida koskihaavi taittuvalla varrella

Koskihaavi - Kevyestä alumiinista valmistettu taittovartinen haavi. Erityisesti perhokalastajien suosima.  C&R havaksen ansiosta kalat eivät vahingoitu. Kädensijassa elastinen kiinnistysnauha.

Mitat: sulj. 59cm, avoimena 105cm. Havas 45cm syvä

Tuote lisätty
22.90 €

Dida Mailahaavi medium taittuva varsi

Mailahaavi medium - Näppäränkokoinen ja kevyt alumiinista valmistettu Didan mailahaavi. Taittuvan varren ansiosta menee pieneen tilaan. C&R havas ei vahingoita kaloja.

Tuote lisätty
29.00 €

Dida Mailahaavi taittuvalla varrella medium kumihavas

Mailahaavi kumihavas - Taittuvan varren ansiosta näppärä kuljettaa mukana. Valmistettu alumiinista. Kumihavas ei vahingoita kaloja. Kädensijassa elastinen kiinnistysnauha.

Tuote lisätty
39.00 €

Dida mökkihaavi taittuvalla varrella

Mökkihaavi - Dida mökkihaavi taittuvalla teleskooppivarrella. Nimensä mukaisesti erinomainen mökkikalastajalle. Helppo ottaa mukaan, vastaavasti säilytyksessä vie vähän tilaa. Havas muovia ja sen syvyys 80cm

Tuote lisätty
27.00 €

Dida Nostokoukku Eco

Nostokoukku Eco - Kaksiosainen alumiinista valmistettu Dida nostokoukku. Voidaan lukita haluttuun pituuteen. Kevyt ja kestävä nostokoukku.

Tuote lisätty
14.90 €

Dida Nostokoukku medium

Nostokoukku medium - Vahva alumiinista valmistettu Dida nostokoukku. Voidaan lukita haluttuun pituuteen.

Tuote lisätty
29.00 €

Dida Nostokoukku pitkä eco

Nostokoukku pitkä eco - Alumiinista valmistettu kaksiosainen Dida nostokoukku.

 

Tuote lisätty
16.90 €

Dida onkihaavi pyöreä 3x80

Dida onkihaavi pyöreä 3x80 - Kevyt ja näppärä Didan alumiinista valmistettu haavi. Varsi voidaan lukita haluttuun pituuteen. Haavin havas tiheä ja sen syvyys 50cm. Kehikon läpimitta 40cm.

Tuote lisätty
25.90 €

Dida Taittuva teleskooppihaavi alu

Taittuva teleskooppihaavi - Kevyestä alumiinista valmistettu Didan kokoontaitettava haavi. Havas on vahvaa muovia ja sen syvyys on 80cm. Keskilukitus valmistettu alumiinista.

Tuote lisätty
19.50 €

Dida venehaavi iso kumihavas

Venehaavi iso kumihavaksella - Kevyt alumiininen Dida venehaavi. Laadukas kalahaavi veneeseen. Haavissa kuminen havas ja sen syvyys 45cm ja tiheys 10mm.

Tuote lisätty
43.00 €

Dida venehaavi medium kumihavas

Venehaavi medium - Kevyt alumiininen Dida venehaavi. Laadukas kalahaavi veneeseen. Haavissa kuminen havas ja sen syvyys 45cm ja tiheys 10mm.

Tuote lisätty
38.00 €

Dida venehaavi pieni

Venehaavi pieni - Alumiinista valmistettu kevyt Didan venehaavi. Havas on valmistettu vahvasta muovista punomalla. Varren pituus 70cm. Kehikon mitat 40x45cm, havaksen syvyys on 80cm.

Tuote lisätty
19.00 €

Vaihtohavas monofiili, syvyys 60cm

Vaihtohavas 60cm - Monofiilinen vaihtohavas. Syvyys 60cm

Tuote lisätty
13.90 €

Vaihtohavas monofiili, syvyys 80cm

Vaihtohavas 80cm - Vahva monofiilinen vaihtohavas haaviin. Havaksen syvyys 80cm.

Tuote lisätty
14.90 €