0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Daiwa Crossfire jigivapa MFS662

Crossfire MFS662 - Daiwa Crossfire MFS662 soveltuu jigikalastukseen, koskille ja on myös oiva aloittelevan Drop Shot jigaajan kaveri.

Tuote lisätty
34.50 €

Daiwa Laguna avokelavapa 602MFS

Laguna 602MFS - Erinomainen vapa edullista kuha jigivapaa etsiville. Verrattuna ahvenvapaan aihio on jäykempi, mikä tarkoittaa parempia tartutuksia. Daiwa Laguna vavat tarjoaa todellista vastinetta rahalle. 

Tuote lisätty
34.50 €

Daiwa Laguna avokelavapa 702mfhs

Laguna 702 MFHS - Uudistettu Daiwa Laguna avokelavapa tarjoaa todella vastinetta rahalle. Hieman raskaampaan kalastukseen, jossa tarvitset jäykempää vapaa ja enemmän voimaa.

Tuote lisätty
39.00 €

Daiwa Legalis telespin 1,8m avokelavapa

Legalis telespin - Daiwa Legalis telespin avokelavapa tarjoaa laatua, voimaa ja kestävyyttä. Kasaan taittuva telskooppimalli on omiaan esim. vaelluskalastukseen, kun mukaan halutaan kompakti paketti. 

Tuote lisätty
74.00 €

Daiwa Megaforce jigivapa MF602

Jigivapa 602MF - Edullinen mutta laadukas Daiwa jigivapa. Sopii erinomaisesti ahvenen ja kuhan jigaukseen. Laadukas hiilikuituaihio ja kevyet split grip korkkikädensijat.

Tuote lisätty
49.00 €
-20% Daiwa RX PMC avokelasetti, 7-28G

Daiwa RX PMC avokelasetti, 7-28G

RX PMC avokelasetti - Daiwa avokelasetti tarjoaa luotettavuutta ja laadukasta toimintaa. RX kelassa on takaliikkeetön kampi, joka tekee kalastamisesta miellyttävää.

Tuote lisätty
99.00 €
79.00 €

Daiwa Silvercast 100/6" umpikelasetti, 10-30g

Silvercast umpikelasetti - Huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan. Kelassa vahva alumiinirunko ja vapa soveltuu yleisimpiin kalastustapoihimme. Monofiilisiima valmiiksi puolattuna.

Tuote lisätty
59.00 €

Daiwa Strikeforce 602MS avokelapa

Strikeforce - Daiwa Strikeforce on edullinen mutta laadukas avokelavapa aloittelevalle kalastajalle. Toimii hyvin perusvapana mökillä tai lomamatkalla. Komposiittiaihio ja eva kädensijat.

Tuote lisätty
17.50 €

Daiwa Strikeforce avokelasetti 5-30g

Strikeforce - Erinomainen Daiwa avokelasetti kalastusta aloittavalle. Monofiilisiima on valmiiksi puolattuna, joten sinun tarvitsee vain lähteä kalaan!

Tuote lisätty
35.00 €

Daiwa vapasukka

Vapasukka - Kätevä Daiwan vapasukka suojaa vapasi kuljetuksen aikana. Vapasukka on helppo pujottaa vavan päälle kuljetuksen ajaksi ja se suojaa vapaa kolhuilta ja naarmuilta. Vapasukassa voit kuljettaa vavan yhdessä osassa.

Tuote lisätty
11.95 €