0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Rapala-uistinten tarinan ensirivit kirjoitettiin Päijänteellä, Tehinselän Kireakoivu-nimisessä saaressa, jolla Lauri Rapala usein kalastusreissuillaan yöpyi. Koreakoivu oli kalastajaerakko Toivo Pylväläisen tukikohta. Rapala ja Pylväläinen vuolivat saaressa vaappuja, joissa näkyi Pylväläisen taju hyvin uivasta rungosta ja Rapalan uskomattomat kädentaidot, jotka puolestaan toivat vaappuihin huikean viimeistelyn.

Lauri uitti veistämäänsä vaappua veneensä perässä soutaessaan verkkoja kokemaan. Vaappu osoittautui pitkää siima ja verkkoakin ottavammaksi. Sana Rapalan ensimmäisestä vaapusta levisi nopeasti, ja pian Lauri saikin veistellä ottipelejä niin ystävilleen kuin muillekin kalamiehille.

-43% Blue Fox Inkoo, 20g

Blue Fox Inkoo, 20g

Inkoo 20g - Klassikkolusikka Blue Fox Inkoo jatkaa menestystään. Esko Rapalan suunnittelema Inkoo on erinomainen yleiskalastusviehe, joka kiinnostaa erityisesti taimenta ja haukea.

Tuote lisätty
6.90 €
3.95 €
-37% Rapala DT-Flat vaappu 8cm

Rapala DT-Flat vaappu 8cm

DT-Flat - Rapala DT-Flat on korkean kylkiprofilin omaava, balsarunkoinen vaappu. Helppoheittoinen uistin joka toimii myös vetouistelussa. Laadukkaat VMC-koukut, koeuitettu ja käsin viritetty.

Tuote lisätty
9.50 €
5.95 €
-30% Rapala joited 7cm

Rapala joited 7cm

Jointed on kaksiosainen versio Original-mallista. Se on Originalin tapaan erinomainen yleisviehe, joka soveltuu yhtä hyvin heittokalastukseen kuin uisteluun.

Värit: Firetiger, Silver, Hot tiger

Tuote lisätty
10.90 €
7.63 €
-30% Rapala Max Rap Suspending vaappu

Rapala Max Rap Suspending vaappu

Max Rap - Rapala MaxRap -vaapussa on kaikki maximaalista. Pyyntiteho, tekniset yksityiskohdat ja silmää hivelevä ulkonäkö. Rungon sisäpuolinen laser-suomukuvionti näyttää hyvältä vedessä.

Tuote lisätty
7.90 €
5.53 €
-30% Rapala minnow spoon 8cm

Rapala minnow spoon 8cm

Minnow Spoon - Maailman suosituin ruohikkouistin Rapala Minnow Spoon Weedless on ruohikossa kuin kotonaan. Se on ehdottomasti markkinoiden tehokkaimpia ruohikkouistimia. Siitä kertoo myös Erä-lehden testivoitto!
 

Tuote lisätty
6.99 €
4.89 €
-30% Rapala Original vaappu 11cm

Rapala Original vaappu 11cm

Original 11cm - Rapala Original on maailman luotetuin viehe! Rapala Original vaappu on se kuuluisa Lauri Rapalan kehittämä alkuperäismalli, josta koko Rapala-tarina alkoi. Se on kautta aikojen eniten myyty Rapala vaappu ja samalla myös maailman eniten myyty vaappu.

Tuote lisätty
10.00 €
7.00 €
-30% Rapala Scatter Rap Husky 13cm vaappu

Rapala Scatter Rap Husky 13cm vaappu

Scatter Rap Husky - Rapala Scatter Rap Husky on kehitetty kuhankalastukseen. Herkkäuintinen, muikunmuotoinen balsarunko vastaa raavaamman kuhan saaliskalan kokoa.

Tuote lisätty
12.00 €
8.40 €
-30% Rapala Scatter rap jointed vaappu, 9cm

Rapala Scatter rap jointed vaappu, 9cm

Scatter rap jointed 9cm - Rapala Scatter Rap Jointed vaapun kevyt, kelluva, herkkäliikkeinen, kaksiosainen balsarunko ui täristen ja väristen. Rapalan kustomoima scatter-uintilista saa vieheen singahtelemaan satunnaisesti puolelta toiselle aivan kuten pakeneva saaliskala tekee.

Tuote lisätty
10.90 €
7.63 €
-32% Rapala Scatter Rap minnow vaappu 11cm

Rapala Scatter Rap minnow vaappu 11cm

Scatter Rap minnow 11cm - Rapala Scatter Rap -vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen.

Tuote lisätty
10.99 €
7.50 €
-30% Rapala Shad Rap Deep Runner vaappu, 9cm

Rapala Shad Rap Deep Runner vaappu, 9cm

Shad Rap Deep Runner 9cm - Rapala Shad Rap on maailmanlaajuisesti tunnetuin korkealla särkimäisellä "Shad" -balsarungolla varustettu kelluva vaappu.

Tuote lisätty
10.90 €
7.63 €
-43% Rapala Skitter popperi 5cm

Rapala Skitter popperi 5cm

Skitter pop 5cm - Rapala Skitter Popperi on tehokas pintaviehe. Kuppimaisella uintilevy pärskyttää veden pintaa ja tätä erityisesti petokalat eivät voi vastustaa. 

Tuote lisätty
10.50 €
5.95 €
-30% Rapala Skitter popperi 7cm

Rapala Skitter popperi 7cm

Skitter pop 7cm - Rapala Skitter Popperi on kuppimaisella uintilevyllä varustettu pintaviehe jolla kalastaminen on erittäin hauskaa ja jännittävää. Veden pintaa pitkin uitettuun vieheeseen iskee mm. hauki, ahven, säyne, taimen ja lohi.

Tuote lisätty
11.00 €
7.70 €
-35% Rapala Skitter popperi 9cm

Rapala Skitter popperi 9cm

Skitter Pop 9 cm - Rapala Skitter Popper tekee kalastuksesta hauskaa ja jännittävää, kiitos kuppimaisen uinlevyn. Veden pintaa pitkin uitettuun pintavieheeseen iskee mm. hauki, ahven, säyne, taimen ja lohi.

Tuote lisätty
11.50 €
7.50 €
-30% Rapala Ultra light Crank vaappu 3cm

Rapala Ultra light Crank vaappu 3cm

Ultra light Crank 3cm - Pienikokoinen Rapala Ultra Light Crank vaappu sukeltaa kokoonsa nähden yllättävän syvälle, aina 1,2-2,4 metriin asti. Kelluvan vaapun uintiliike on vahvasti potkivaa jo hitaassa nopeudessakin. Uintia ryydittää räminäkuulien helinä.

Tuote lisätty
8.00 €
5.60 €