0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Kenkien hyvä huoltaminen pidentää käyttöikää huomattavasti. Valikoimistamme löydät laaadukkaat tuoteet kenkien hoitoon niin kalvollisille ja kalvottomille nahkakengille.

Hey Sport on laadukas tuote joka sopii erityisesti Gore-Tex jalkineille.

-30% Artimate liukueste

Artimate liukueste

Liukueste - Viritetään kenkien päälle asettamalla liukuesteiden kärkiosa kengän kärkeen ja venyttämällä ne pohjan yli kantapään taakse. Kuusi tukevaa nastaa.

Tuote lisätty
9.50 €
6.65 €

BW armeijan kenkälankki

Armeijan kenkälankki - Nahkaisten kenkien ja saappaiden vedenpitävyyden sekä niiden pitkän keston edellytys on jatkuva hyvä hoito. Nahkakenkien hoito onnistuu yksinkertaisesti lankkaamalla ja kiillottamalla.

Tuote lisätty
4.99 €

Hey impra active polish Lankki 75ml

Lankki - Hey impra on erityisesti gore-tex jalkineiden hoitoon tarkoitettu lankki, joka pitää pintanahan notkeana säilyttäen sen hengittävänä. Lankki ei sisällä rasvaa, joten jalkineen hengittävyys säilyy.

Tuote lisätty
8.90 €

Hey Sport impra leather, nahan kyllästespray

Nahan kyllästespray - Hey impra leather pitää nahan vettähylkivänä säilyttäen sen hengittävänä ja pehmeänä. Aineella voidaan käsitellä kaikki nupukki, pinta-, mokka- ja keinonahat, synteettiset materiaalit sekä näiden yhdistelmät.

Tuote lisätty
14.50 €
-23% Kumiliima Rubberfix

Kumiliima Rubberfix

Kumiliima - Nestemäinen Casco kumiliima on erinomainen paikkaus- ja korjausaine mm. kumille, nahalle ja tekstiileille. Vedenkestävällä kumiliimalla tiivistät ja paikkaat esim. kumi- ja neopreenisaappaat, sadevaattet ja kumiveneet.

Tuote lisätty
12.90 €
9.95 €

MFH Army kenkälankki 150ml

Army kenkälankki - Sopii nahkakenkien ja saappaiden hoitoon. Pitkän keston ja vedenpitävyyden edellytys on jatkuva hoito. Nahkakenkien hoito onnistuu yksinkertaisesti lankkaamalla ja kiillottamalla.

Tuote lisätty
6.90 €
-22% Polyver liukuesteet

Polyver liukuesteet

Polyver liukueste - Pitävät telaketjut kovaan käyttöön. Näillä pysyt pystyssä! Sopivat lähes kaikentyyppisiin kenkiin. Noin sentin mittaiset metallipiikit pitävät hyvin myös kirkkaalla jäällä. Kiinnitys ja irroittaminen onnistuu helposti.

Tuote lisätty
45.00 €
35.00 €
-37% Sensi Jääkalossit

Sensi Jääkalossit

Jääkalossi - Näppärät Sensi jääkalossit talven liukkaille keleille. Nimensä mukaisesti jääkalossit laitetaan kenkien päälle, kuten kalossit.

Tuote lisätty
39.90 €
25.00 €