0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Neopreeni on synteettinen kumimateriaali, joka on lämmin ja vedenpitävä. Neopreenisaappaat ovatkin miellyttävät ja lämpimät jalassa. Neopreenisaappaita löytyykin ympärivuotiseen käyttöön, ja lämpösaappaita talvikäyttöön, jopa yli 30 asteen pakkasille. Horns&Hoofs:lla on erityisesti hyviä malleja suomalaisten leveälestisiin jalkoihin, ja Muck Boot valmistaa laadukkaita saappaita joka tarkoitukseen.

-25% Horns & Hoofs lämpösaappaat

Horns & Hoofs lämpösaappaat

Horns & Hoofs - Neopreeni lämpösaapas on suunniteltu kovaan käyttöön. Neopreenivuori lämmittää, hengittää ja takaa 100% vedenpitävyyden. Neopreenisaapas on miellyttävän tuntuinen jalassa. 6,5mm paksu neljään suuntaan venyvä neopreenivarsi. 

Tuote lisätty
105.00 €
79.00 €
-20% Horns & Hoofs neopreenisaapas

Horns & Hoofs neopreenisaapas

Horns & Hoofs - Camo kuvioitu yleisaapas täydellisellä istuvuudella ympärivuotiseen käyttöön. Neopreenisaapas on toimiva vaihtoehto perinteiselle saapaalle. 4,5mm paksu neljään suuntaan venyvä neopreenivarsi. Erinomaiset saappaat liikkuvalle metsästäjälle. 

Tuote lisätty
99.00 €
79.00 €
-21% Muck Boot Arctic Outpost mid lämpösaapas

Muck Boot Arctic Outpost mid lämpösaapas

Outpost Mid - Muck Boot mid lämpösaappaat suojaavat tehokkaasti kylmältä ja pitävät jalat kuvina. Saappaat ovat vedenpitävät, pohjan kuvionti parantaa pitoa liukkaassa ja epätasaisessa maastossa.

Tuote lisätty
125.00 €
99.00 €
-32% Muck Boot Arctic outpost tall

Muck Boot Arctic outpost tall

Artic Outpost - Muck Boot Arctic Outpost on tyylikäs ja monikäyttöinen jalkine talvisiin olosuhteisiin. Saapas suojaa jalkoja kylmältä kovillakin pakkasilla.

Tuote lisätty
139.00 €
95.01 €
-23% Muck Boot Chore saapas

Muck Boot Chore saapas

Chore - Neopreenisaapas täydellisellä istuvuudella ympärivuotiseen käyttöön. Muckboot on toimiva vaihtoehto perinteiselle saapaalle. 5mm paksu, nylonpäällysteinen ja neljään suuntaan venyvä neopreenivarsi.

Tuote lisätty
115.00 €
89.00 €
-47% Neopreenijalkineet, mustat

Neopreenijalkineet, mustat

Neopreenijalkineet - Neopreenijalkineet kumipohjalla. Soveltuvat kesällä ranta- tai leirijalkineiksi, talvella avantouintiin. Suojaavat jalkoja esim. teräviltä kiviltä.

Tuote lisätty
19.00 €
10.00 €