0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Neopreeni on synteettinen kumimateriaali, joka on lämmin ja vedenpitävä. Neopreenisaappaat ovatkin miellyttävät ja lämpimät jalassa. Neopreenisaappaita löytyykin ympärivuotiseen käyttöön, ja lämpösaappaita talvikäyttöön, jopa yli 30 asteen pakkasille. Horns&Hoofs:lla on erityisesti hyviä malleja suomalaisten leveälestisiin jalkoihin, ja Muck Boot valmistaa laadukkaita saappaita joka tarkoitukseen.

-44% Horns & Hoofs neopreenisaapas

Horns & Hoofs neopreenisaapas

Horns & Hoofs - Camo kuvioitu yleisaapas täydellisellä istuvuudella ympärivuotiseen käyttöön. Neopreenisaapas on toimiva vaihtoehto perinteiselle saapaalle. 4,5mm paksu neljään suuntaan venyvä neopreenivarsi. Erinomaiset saappaat liikkuvalle metsästäjälle. 

Tuote lisätty
99.00 €
55.00 €
-37% Muck Boot Arctic Outpost mid lämpösaapas

Muck Boot Arctic Outpost mid lämpösaapas

Outpost Mid - Muck Boot mid lämpösaappaat suojaavat tehokkaasti kylmältä ja pitävät jalat kuvina. Saappaat ovat vedenpitävät, pohjan kuvionti parantaa pitoa liukkaassa ja epätasaisessa maastossa.

Tuote lisätty
125.00 €
79.00 €
-36% Muck Boot Arctic outpost tall

Muck Boot Arctic outpost tall

Artic Outpost - Muck Boot Arctic Outpost on tyylikäs ja monikäyttöinen jalkine talvisiin olosuhteisiin. Saapas suojaa jalkoja kylmältä kovillakin pakkasilla.

Tuote lisätty
139.00 €
89.00 €
-36.00€ Muck Boot Chore neopreenisaapas

Muck Boot Chore neopreenisaapas

Chore - Neopreenisaapas täydellisellä istuvuudella ympärivuotiseen käyttöön. Muckboot on toimiva vaihtoehto perinteiselle saapaalle. 5mm paksu, nylonpäällysteinen ja neljään suuntaan venyvä neopreenivarsi.

Tuote lisätty
115.00 €
79.00 €