0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.
-22% Lenz allround sukat 2-pack

Lenz allround sukat 2-pack

Allround sukat - Anatomisesti muotoiltu (left/right). Ohut sukka sopii erinomaisesti myös alussukaksi. Hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva. 2pr/pakkaus

 

Tuote lisätty
12.90 €
10.00 €
-26% Lenz multisport sukat 3-pack

Lenz multisport sukat 3-pack

Multisport 3-pack - Erinomainen Lenzin yleissukka! Ei hiertäviä saumoja. Vahvistettu pohjaosa lisää kulutuskestävyyttä. Pysyy hyvin muodossa ja kestää kovaa kulutusta. Lenz sukat ovat tunnettuja kestävyydestä.

Tuote lisätty
14.90 €
11.00 €
-20% Lenz Quarter vapaa-ajan sukat 3-pack

Lenz Quarter vapaa-ajan sukat 3-pack

Lenz Quarter - Muotoonommellussa sukkassa on täydellinen istuvuus ja froteinen sisäneulos tuntuu miellyttävältä jalassa. Huomaamattomat saumat, ei painaumia. 

Tuote lisätty
9.00 €
7.20 €
-20% MFH Särmärinauhat - Särmärit

MFH Särmärinauhat - Särmärit

Särmärit - Suomen armeijasta monelle tutut särmärit eli lahkeenpidikkeet. Näillä saat lahkeet pysymään ojennuksessa. Joustavat, metallikoukuilla päistään kiinnittyvät nauhat.

 

Tuote lisätty
2.00 €
1.60 €
-20% Mil-Tec säärystimet

Mil-Tec säärystimet

Mil-Tec säärystimet - Säärystimet ovat erinomainen lisä retkeilijälle sekä metsästäjälle, joka liikkuu vaativissa olosuhteissa. Säärystimet pysyvät varmasti paikoillaan kiinnityshihnojen ansiosta ja ne ovat täysin vedenpitävät.

Tuote lisätty
24.90 €
19.92 €
-20% Tesema metsästäjän sukka

Tesema metsästäjän sukka

Metsästäjän sukka - Metsästäjän sukka on luotettava kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Tesema kestää kovaa kulutusta! Erinomaiset saapassukat kovaan käyttöön!

Tuote lisätty
9.90 €
7.90 €