0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Lenz allround sukat 2-pack

Allround sukat - Anatomisesti muotoiltu (left/right). Ohut sukka sopii erinomaisesti myös alussukaksi. Hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva.

2pr/pakkaus

Materiaali: 75% tactel, 23% polyamidia, 2% elastaani

Koot: 35-38, 39-41, 42-44, 43-46

Tuote lisätty
12.90 €
-19% Lenz multisport sukat 3-pack

Lenz multisport sukat 3-pack

Multisport 3-pack - Erinomainen Lenzin yleissukka! Ei hiertäviä saumoja. Vahvistettu pohjaosa lisää kulutuskestävyyttä. Pysyy hyvin muodossa ja kestää kovaa kulutusta. Lenz sukat ovat tunnettuja kestävyydestä.

Tuote lisätty
14.90 €
12.00 €

Lenz Quarter vapaa-ajan sukat 3-pack

Lenz Quarter - Muotoon ommellut hyvin istuvat vapaa-ajansukat. Monipuoliseen käyttöön suunniteltu muoto-ommeltu sukka. Pakkauksessa 3 paria sukkia.

Tuote lisätty
9.00 €

MFH Särmärinauhat - Särmärit

Särmärit - Suomen armeijasta monelle tutut särmärit eli lahkeenpidikkeet. Näillä saat lahkeet pysymään ojennuksessa. Joustavat, metallikoukuilla päistään kiinnittyvät nauhat.

 

Tuote lisätty
2.00 €

Mil-Tec säärystimet

Mil-Tec säärystimet - Säärystimet ovat erinomainen lisä retkeilijälle sekä metsästäjälle, joka liikkuu vaativissa olosuhteissa. Säärystimet pysyvät varmasti paikoillaan kiinnityshihnojen ansiosta ja ne ovat täysin vedenpitävät.

Tuote lisätty
24.90 €

Tesema metsästäjän sukka

Metsästäjän sukka - Metsästäjän sukka on luotettava kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Tesema kestää kovaa kulutusta! Erinomaiset saapassukat kovaan käyttöön!

Tuote lisätty
9.90 €