0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Hyvät vaelluskengät on retkeilijän ja muidenkin luonnossa liikkujien tärkeimpiä hankintoja. Vaelluskenkien valintaan kannattaakin siis panostaa. Kengän tulee istua hyvin jalkaan ja tukea nilkkaa. Näin ehkäiset nilkan nyrjähtämistä. Vaikeammassa maastossa kenkä saisi olla myös jäykempi ja täten myös raskaampi, kun taas tasaisemmille poluille joustavampi ja kevyempikin käy hyvin. Muista hoitaa kenkiä säännöllisesti niin ne kestävät pidempään. Kenkien hoitoaineet kannattaakin hankkia samalla kenkien kanssa.

-30% Haix Airpower P3 vaellusjalkine

Haix Airpower P3 vaellusjalkine

Airpower P3 - Kevyt ja kestävä varsikenkä. Vedenpitävä Gore-Tex kalvo. Erinomainen valinta ammattikäyttöön, metsälle ja vaellukseen. Haix P3 istuu jalkaan tarkasti ja on tarkoitettu käyttöön yksien sukkien kanssa.

Tuote lisätty
199.00 €
139.00 €

Mil-Tec Tactical maiharit vetoketjulla, desert

Tactical maiharit - Mil-Tec maiharit YKK-vetoketjulla. Erittäin kevyet ja kestävät varsikengät. Pintamateriaali kulutukselle altiista kohdista nahkaa ja muualta 1200 Denierin nailonia.

Tuote lisätty
65.00 €

Mil-Tec Tactical maiharit vetoketjulla, musta

Tactical maiharit - Mil-Tec maiharit vetoketjusululla. Erittäin kevyet ja kestävät varsikengät. Mikäli tykkäät enemmän vetoketjusululla olevista varsikengistä, tässä erinomainen vaihtoehto

Tuote lisätty
65.00 €