0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Riistakameraa käytetään nykyään myös paljon kesämökin, kodin ja muun omaisuuden turvaamiseen valvontakamerana. Burrelin lähettävällä riistakameralla saat kuvan suoraan puhelimeen tai sähköpostiin.

Burrel on kolminkertainen testivoittaja, jonka kuvanlaatu ja toimintavarmuus on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Laitamme halutessa myös käyttöönottoasetukset kameraan valmiiksi.

Burrel akkupaketti

Akkupaketti - Burrel akkupaketti riista- ja valvontakameroille sisältää lyijyhyytelöakun ja akkujohdon

Tuote lisätty
39.90 €

Burrel riistakameran seinäteline

Seinäteline - Laadukas Burrel seinäteline riista- ja valvontakameroille. Helppo kinnittää seinään kolmen kiinnityskohdan ansiosta. Kameran asentoa voi muokata kiinnityksen jälkeen.

Tuote lisätty
15.00 €

Burrel S12 HD + SMS II lähettävä riistakamera

Burrel S12 HD + SMS II - Päivitetty malli suositusta S12 HD+SMS mallista! Entistäkin kehittyneempi kamerasofta ja uusi kuoriväritys. Gen 2 mallin liiketunnistin reagoi jopa 25 metrin päässä liikkuvaan kohteeseen. 44 tehokasta inframustalediä takaavat korkealaatuiset ja selkeät niin yöllä kuin päivällä.

Tuote lisätty
199.00 €

Uovision Panda uv535

Uovision Panda uv535 - Monipuolisin ja hyödyllisin ominaisuuksin varustettu riistakamera. Suomenkielisen valikon ansiosta helppo käyttää. Inframusta salama (InfraBlack) teknologia joka on täysin näkymätön ihmisen silmälle.

 

Tuote lisätty
139.00 €