0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Savotta Metso Iso asereppu

Tuotekoodi: metso iso asereppu

Metso iso asereppu - Savotta metso sopii hyvin pidemmillekin metsästysreisuille. Uusi riistaa hämäävä digicamokuvio ja valmistusmateriaalina entistä vahvempi 1000D polyesteri kangas.

119.00 €
89.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Reppu on suunniteltu vaativalle metsästäjälle. Kantojärjestelmä mahdollistaa metsästäessä nopean aseen käyttöönoton. Soveltuu mainiosti myös kiväärille.
 

Savotta Metso Iso Asereppu on suunniteltu ammattimaiseen metsästyskäyttöön. Se on erittäin monipuolinen ja selviytyy varmasti kaikista haasteista, joita metsästäjä tulee kohtaamaan.

Aserepun kantojärjestelmään kuuluu helposti säädettävä liivikanto, jonka korkeus on myös säädeltävissä sekä lantiovyö, joka on myöskin säädettävissä juuri käyttäjän haluamalla tavalla. Liivikanto ja lantiovyö on kumpikin muotoiltu todella ergonomisiksi, joka lisää kantomukavuutta huomattavasti. Lisäksi kantojärjestelmässä on erityispehmustetut ala- ja yläselän pehmusteet.

Asereppuun kuuluu reppuosa, joka on jaettavissa kahteen osaan välipohjalla sekä erittäin käytännöllinen asetasku, jossa metsästäjän ase kulkee helposti mukana ja josta sen ennenkaikkea saa tarvittaessa nopeastikkin pois. Asetasku soveltuu yhtälailla niin haulikolle kuin kiväärillekkin. Lisäksi repussa on kuusi eri kokoista ulkotaskua, joissa kulkee näppärästi kaikki metsästysretkellä mukana tarvittavat varusteet. Repussa on myös erillinen tasku aseen puhdistusvälineille.

Tilavuus noin 40 l.

Saatavuus: Heti varastosta