0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Houkutuskuvia eli kaaveita käytetään houkuttelemaan riistaa passipaikalle. Ne ovat hyvänä apuna etenkin sorsa-, hanhi-, teeri ja kyyhkymetsällä. Uudet Sagajakt tuulipussikaaveet ovat väritykseltään juuri suomalaista lajistoa jäljitteleviä. Sagajakt-kaaveet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kyyhkyn samettinen kuorikuva

Kyyhkyn samettinen kuorikuva - Samettipinnan ansiosta houkutuskuva on erittäin aidon näköinen eikä kiillä auringonpaisteessa. Päällekkäin pinottavissa

Tuote lisätty
5.00 €

Kyyhkynkuva Fullbody samettinen

Kyyhkynkuva fullbody - Kokonainen kyyhkynkuva. Samettipinnan ansiosta houkutuskuva luo erittäin aidon vaikutelman eikä pelästytä lintuja kiiltämällä auringossa.

Tuote lisätty
5.50 €
-29% Kyyhkynkuva Fullbody samettinen, 10 kpl

Kyyhkynkuva Fullbody samettinen, 10 kpl

Fullbody - Kokonainen kyyhkynkuva. Samettipinnan ansiosta houkutuskuva luo erittäin aidon vaikutelma eikä pelästytä lintuja kiiltämällä auringossa.

Tuote lisätty
55.00 €
39.00 €

Live hawk haukankuva

Live Hawk - Haukankuva levitetyillä siivillä. Selässä lenkit, josta haukan voi laittaa roikkumaan.

Heijastamaton samettipinta

Tuote lisätty
18.90 €
-32% Redhead kuvareppu

Redhead kuvareppu

Redhead kuvareppu - Kestävä ja laadukas kuvareppu kaaveille. Säkissä on vahvat olkahihnat ja suuaukon narukiinnitys. Säkkiin mahtuu n. 24 kaavetta.

Tuote lisätty
19.90 €
13.50 €

Sagajakt tuulipussikaave kanadanhanhi, 6 kpl

Tuulipussikaave kanadanhanhi - Sagajakt kaaveet on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, suomalaisille metsästäjille. Kaaveet on painettu UV-väreillä kestämään pitkää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa.

Tuote lisätty
81.00 €

Sagajakt tuulipussikaave kyyhky, 12 kpl

Tuulipussikaave kyyhky - Sagajakt kaaveet on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, suomalaisille metsästäjille. Kaaveet on painettu UV-väreillä kestämään pitkää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa.

Tuote lisätty
89.00 €
-25% Sagajakt tuulipussikaave merihanhi, 8 kpl

Sagajakt tuulipussikaave merihanhi, 8 kpl

Tuulipussikaave merihanhi - Sagajakt kaaveet on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, suomalaisille metsästäjille. Kaaveet on painettu UV-väreillä kestämään pitkää käyttöä kaikissa olosuhteissa.

Tuote lisätty
109.00 €
82.00 €
-21% Sagajakt tuulipussikaave teeri, 6 kpl

Sagajakt tuulipussikaave teeri, 6 kpl

Tuulipussikaave teeri - Sagajakt kaaveet on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, suomalaisille metsästäjille. Kaaveet on painettu UV-väreillä kestämään pitkää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa.

Tuote lisätty
75.00 €
59.00 €
-34% Sport Plast Sorsan kaave

Sport Plast Sorsan kaave

Sport Plast kaave - Sport Plast sorsa kaaveissa on rauhallinen ja erittäin aidonoloinen väritys.

Tuote lisätty
12.00 €
7.90 €