0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Valikoimistamme löydät laadukkaat ja kestävät Aqua aurinkolasit. Aqua lasien kehykset ovat kestäviä ja linssit ovat jämäkät. Kaikki Aqua lasit täyttävät silmälaseilta vaadittavat optiset ominaisuudet. Aqua lasit ovat saavuttaneet vankan suosion erityosesti kalastajien keskuudessa. 

Aqua PL polarisoidut linssit parantavat kontrastien erottelukykyä ja lisäävät terävyyttä. Polarchromic linssi aistii valo-olosuhteet ja mukautuu valaistuksen muutoksiin, antaen näin parhaan valon suodatuksen joka tilanteessa.

-20% Aqua Fit-Over Demi

Aqua Fit-Over Demi

Aqua Fit-Over Demi - Omien lasien päälle laitettava malli.

AQUA PL Polarisoidut linssit on valmistettu TAC:stä (Tri-Acetate Cellulose), joka on suunniteltu juuri Aquan linssejä varten. Aqua PL Polarisoidut linssit parantavat kontrastien erottelukykyä ja lisäävät terävyyttä näkökentässä huomattavasti. UV-suodatus 100%.
Lasien mukana tulee suojapussi

Värit: Ruskea, keltainen

Tuote lisätty
59.90 €
47.92 €
-25% Aqua Polarbasic Aurinkolasit

Aqua Polarbasic Aurinkolasit

Aqua Polarbasic - Jokaisen kalastajan ehdoton varuste! AQUA PL aurinkolasien Polarisoidut linssit on valmistettu TAC:stä (Tri-Acetate Cellulose), joka on suunniteltu juuri Aquan linssejä varten. Aqua PL Polarisoidut linssit parantavat kontrastien erottelukykyä ja lisäävät terävyyttä näkökentässä huomattavasti. 

Tuote lisätty
59.90 €
45.00 €
-21% Aqua Polarchromic Aurinkolasit

Aqua Polarchromic Aurinkolasit

Aqua Polarchromic - Uutta teknologiaa polarisoiduissa Photochromic-linsseissä. Polarisoitu linssi, joka ”aistii” valo-olosuhteet ja mukautuu valaistuksen muutoksiin, antaen näin parhaan valon suodatuksen joka tilanteessa. Myös nämä linssit on valmistettu TAC:stä (Tri-Acetate Cellulose) ollen näin kevyimmät polarisoidut photochromic-linssit markkinoilla. UV-suodatus 100%

Lasien mukana suojapussi ja vyökotelo

Tuote lisätty
95.00 €
75.00 €
-30% Dida aurinkolasien hihna

Dida aurinkolasien hihna

Aurinkolasihihna - Ehdoton varuste aurinkolaseihin kalastettaessa esimerkiksi koskella.

Tuote lisätty
6.90 €
4.83 €