0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Fox Outdoor rinkan sadesuoja

Rinkan sadesuoja - Isompiin reppuihin ja rinkkoihin soveltuva sadesuoja. Helppo laitta paikalleen ja ottaa pois. Soveltuu noin 50-70l rinkoille ja repuille.

Tuote lisätty
16.90 €
-20.00€ Savotta jääkärireppu M

Savotta jääkärireppu M

Jääkärireppu M - Paranneltu versio alkujaan Rajavartiolaitokselle suunnitellusta kevyt rarapartio repusta. Savotta Jääkärirepun suunnittelussa on kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja lukuisia ideoita. 

 

Tuote lisätty
199.00 €
179.00 €

Savotta Jääkärireppu M05

Jääkärireppu M05 - Savotta jääkärireppu on nyt saatavana myös M05 maastokuviolla. Repun suunnittelussa on kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja lukuisista ideoista on parhaat palat ommeltu Jääkärirepuksi.

Tuote lisätty
239.00 €
-100.00€ Savotta LJK-Modulaari rinkka

Savotta LJK-Modulaari rinkka

LJK Modulaari - Savotan Nykyaikainen modulaaririnkka. Rinkassa on runsaasti "molle"- lenkkejä, joihin voit kiinnittää kaikkea reissussa tarpeellista kätevästi esille. Rinkassa on irroitettavat sivutaskut, jotka voit halutessasi sijoittaa rinkkasi "molle"-lenkkeihin.
Todellisten sissien sissirinkka!

Savotta Modulaaririnkka on uudistettu versio Savotta LJK-rinkasta. Sen erikoisuuksia ovat niin sanotut molle -lenkit, joita rinkassa on todella paljon. Molle -lenkit ovat irtokiinnityspisteitä, joihin on helppo kiinnittää erilaisia lisävarusteita tai esimerkiksi lisätä ylimääräinen tasku. Modulaaririnkka onkin suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, aktiiviselle liikkujalle ja armeijaharrastajille.

 

Tuote lisätty
699.00 €
599.00 €