0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

BW Maastohousut Flecktarn, ylijäämä

BW maastohousut - Saksan armeijan ylijäämä kenttähousut. Kangas on erittäin hyvin kulutusta ja toistuvaa pesua kestävä. Sopii erinomaisesti ulkoiluun ja metsästykseen.

Tuote lisätty
24.90 €
-50% Deerhunter polvisuojat

Deerhunter polvisuojat

Polvisuojat - Deerhunter polvisuojat on ergonomisesti muotoiltu. Sopii Deerhunter Almati housuihin.

Tuote lisätty
13.90 €
6.95 €

Itävaltalainen Gore-Tex housu, ylijäämä

Gore-Tex housut - Itävaltalaiset Gore-Tex housut ovat erinomaiset sateeseen, kalastukseen tai märkään metsään. Tarkoitettu käytettäväksi ohuiden maastohousujen päällä mutta toimivat myös sellaisenaan.

Tuote lisätty
29.00 €
-20% Itävaltalaiset M75 kenttähousut, ylijäämä

Itävaltalaiset M75 kenttähousut, ylijäämä

Itävaltalaiset M75 kenttähousut  - Kestävät ja siistit Itävaltalaiset kenttähousut. Väriltään harmahtavan oliivinvihreä. Kangas ohutta mutta todella kestävää army laatua.

Tuote lisätty
19.00 €
15.20 €

Mil-Tec us ranger housut, camo

US ranger - Kestävät camon väriset Mil-Tec armyhousut. Kevyet ja mukavat jalassa. Varustettu isoilla reisitaskuilla sekä lahkeiden kiristysnauhoilla.

 

Tuote lisätty
29.90 €

Mil-Tec us ranger housut, urban

US ranger - Kestävät Mil-Tec, urban camo väriset armyhousut. Kevyet ja mukavat jalassa. Varustettu isoilla reisitaskuilla sekä lahkeiden kiristysnauhoilla.

Tuote lisätty
29.90 €
-20% Pinewood Finnveden housut

Pinewood Finnveden housut

Finnveden - Erinomaiset Pinewood vapaa-ajan housut, joissa hyvä on hengittävyys. Valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä TC-Lite kankaasta. Resori vyötäröllä lisää käyttömukavuutta.

Tuote lisätty
69.00 €
55.00 €
-20% Pinewood Finnveden kelo housut, D-Mitoitus

Pinewood Finnveden kelo housut, D-Mitoitus

Finnveden Kelo - Erinomaiset Pinewoodin ulkoiluhousut. Valmistettu kestävästä TC-1200 kankaasta joka on tuulenpitävä ja vettähylkivä. Housujen vyötäröllä resori

Tuote lisätty
69.00 €
55.00 €
-14% Pinewood Grouse Lite housut

Pinewood Grouse Lite housut

Grouse Lite - Kevyet Pinewood erähousut aktiiviselle liikkujalle metsälle tai vapaa-aikaan. Kalvo on laminoitu pintakankaaseen jonka ansiosta housut ovat kevyet ja helposti pakattavissa pieneen tilaan.

Tuote lisätty
115.00 €
99.00 €
-9% Pinewood Himalaya housut

Pinewood Himalaya housut

Pinewood Himalaya - Erinomaiset housut vaellukselle tai muuhun aktiiviseen vapaa-aikaan. Valmistettu kestävästä TC-Lite kankaasta. Housuissa 4-way strech kangas polvissa ja takamuksessa.

Tuote lisätty
109.00 €
99.00 €

Pinewood Purchs Axis hydrid housut

Axis Hybrid - Uudistetut housut Pinewood Purchs mallista. Housujen kalvorakenne on reiden korkeudelle, lantio-osan olessa ilman kalvoa ja hengittäen erinomaisesti. Todella nerokkaat ja monikäyttöiset housut!

Tuote lisätty
125.00 €
-21% Pinewood Wildmark active Fish housut

Pinewood Wildmark active Fish housut

Wildmark active - Tuulenpitävät ja vedenpitävät housut kalastajalle. Käsitelty Bionic Finish Eco kyllästeellä, veden ja likaa hylkivien ominaisuuksien lisäämiseksi.

Tuote lisätty
145.00 €
115.00 €

Pinewood Wolf lite housut

Wolf Lite - Tyylikkäät ja kevyet Pinewood metsästyshousut. Housujen selkäosa on korotettu ja vyötäröllä on resori. Täydelliset housut metsästäjälle!

Tuote lisätty
119.00 €