0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.
-76.00€ Deerhunter almati housut, camo

Deerhunter almati housut, camo

Almati - ERÄ - lehden testivoittajahousut. Täysin vedenpitävät , hengittävät ja JOUSTAVAT Deerhunter metsästyshousut. Cordura-vahvikkeita lisätty kestävyyden takaamiseksi.

Tuote lisätty
195.00 €
119.00 €
-70.00€ Deerhunter almati housut, ruskea

Deerhunter almati housut, ruskea

Almati - ERÄ-lehden testivoittajahousut. Täysin vedenpitävät , hengittävät ja JOUSTAVAT Deerhunter-housut. Cordura-vahvikkeita lisätty kestävyyden takaamiseksi.

Tuote lisätty
219.00 €
149.00 €
-32% Deerhunter Lofoten Trekking housut

Deerhunter Lofoten Trekking housut

Lofoten Trekking - Miellyttävät Deerhunter reisitaskuhousut ulkoiluun. Housut valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Kulutusta kestävät housut metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn.

Tuote lisätty
59.00 €
39.90 €
-50% Deerhunter polvisuojat

Deerhunter polvisuojat

Polvisuojat - Deerhunter polvisuojat on ergonomisesti muotoiltu. Sopii Deerhunter Almati housuihin.

Tuote lisätty
13.90 €
6.95 €

Itävaltalaiset M75 kenttähousut, ylijäämä

Itävaltalaiset M75 kenttähousut  - Kestävät ja siistit Itävaltalaiset kenttähousut. Väriltään harmahtavan oliivinvihreä. Kangas ohutta mutta todella kestävää army laatua.

Tuote lisätty
19.00 €

Mil-Tec us ranger housut, urban

US ranger - Kestävät Mil-Tec, urban camo väriset armyhousut. Kevyet ja mukavat jalassa. Varustettu isoilla reisitaskuilla sekä lahkeiden kiristysnauhoilla.

Tuote lisätty
29.90 €

Pinewood Caribou TC housut

Caribou TC - Erinomaisesti istuvat retkeilyhousut. Pinewood Caribou housut on valmistettu vahvasta TC-Lite™ kankaasta. Polvissa ja takamuksessa on elastinen 4-suuntaan venyvä stretch kangas, tämä parantaa huomattavasti housujen istuvuutta.

Tuote lisätty
115.00 €

Pinewood Finnveden housut

Finnveden - Erinomaiset Pinewood vapaa-ajan housut, joissa hyvä on hengittävyys. Valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä TC-Lite kankaasta. Resori vyötäröllä lisää käyttömukavuutta.

Tuote lisätty
69.00 €

Pinewood Finnveden kelo housut, D-Mitoitus

Finnveden Kelo - Erinomaiset Pinewoodin ulkoiluhousut. Valmistettu kestävästä TC-1200 kankaasta joka on tuulenpitävä ja vettähylkivä. Housujen vyötäröllä resori

Tuote lisätty
69.00 €

Pinewood Grouse Lite housut

Grouse Lite - Kevyet Pinewood erähousut aktiiviselle liikkujalle metsälle tai vapaa-aikaan. Kalvo on laminoitu pintakankaaseen jonka ansiosta housut ovat kevyet ja helposti pakattavissa pieneen tilaan.

Tuote lisätty
115.00 €

Pinewood Himalaya housut

Pinewood Himalaya - Erinomaiset housut vaellukselle tai muuhun aktiiviseen vapaa-aikaan. Valmistettu kestävästä TC-Lite kankaasta. Housuissa 4-way strech kangas polvissa ja takamuksessa.

Tuote lisätty
109.00 €

Pinewood Purchs Axis hydrid housut

Axis Hybrid - Uudistetut housut Pinewood Purchs mallista. Housujen kalvorakenne on reiden korkeudelle, lantio-osan olessa ilman kalvoa ja hengittäen erinomaisesti. Todella nerokkaat ja monikäyttöiset housut!

Tuote lisätty
125.00 €

Pinewood Wolf lite housut

Wolf Lite - Tyylikkäät ja kevyet Pinewood metsästyshousut. Housujen selkäosa on korotettu ja vyötäröllä on resori. Täydelliset housut metsästäjälle!

Tuote lisätty
119.00 €

SA M/62 Maastohousut, ylijäämä

M/62 Maastohousut - Klassinen Suomen armeijan maastohousu. Monikäyttöinen kääntöhousu toimii myös lumipukuna. Väljä mitoitus, joten alle mahtuu tilanteen mukaan kaikenlaista kampetta.

Tuote lisätty
15.00 €