0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Britannian poliisin villapaita ylijäämä

Villapaita ylijäämä - Britannian poliisin V-kauluksellinen villapaita. Epolettipaikat olkapäillä, vahvikekankaat olkapäillä ja kyynärvarsissa. 

Tuote lisätty
19.90 €

Brittiläinen kommando villapaita vihreä, ylijäämä

Kommando villapaita - Britannian armeijan pyöreäkauluksinen kommando villapaita. Kangasvahvikkeet olkapäillä ja kyynärpäissä, epoletit olkapäillä. Lämmin ja tyylikäs villapaita.

Tuote lisätty
25.00 €

MFH Pitkähihainen T-Paita M95 CZ

Pitkähihainen T-Paita -  Valmistettu 100% puuvillasta, kestää hyvin kulutusta. Väri: M95 CZ

 

Tuote lisätty
19.00 €

Mil-Tec t-paita maastokuvio 140g

T-paita - Perusmallinen pyöreäkauluksinen maastokuvioinen Mil-Tec T-paita. Perinteinen maastokuvio. Vahva ja kestävä puuvilla.

Tuote lisätty
15.00 €
-9% Pinewood Canada Classic paita

Pinewood Canada Classic paita

Canada Classic - Huippusuosittu Pinewood Canada classic paita. Sopii käytettäväksi sellaisenaan päällinmäisenä kerroksena tai lämmittävänä välipaitana.

Tuote lisätty
65.00 €
59.00 €

Pinewood Lumbo flanellipaita

Pinewood Lumbo - Vahva ja tyylikäs flanellipaita työhön tai vapaa-aikaan. Napilliset rintataskut molemminpuolin. Paidan kauluksessa Button-down napitus.

Tuote lisätty
49.00 €
-38% Tanskalainen verkkopaita valkoinen, ylijäämä

Tanskalainen verkkopaita valkoinen, ylijäämä

Verkkopaita - Tanskalainen puuvillainen verkkopaita. Verkkopaita päästää ihon hyvin hengittämään, eikä myöskään päästä sen päällä olevaa vaatetta painumaan ihoa vasten. Sopii tosi eräilijälle!

Tuote lisätty
8.00 €
5.00 €

Tsekkoslovakialainen M21 kenttäpaita, ylijäämä

Kenttäpaita M21 - Tavallinen kauluspaita Tsekkoslovakiasta. Tosi askeettinen malli, pehmeää puuvillaa. Erittäin hyvä työpaita kun hihat eivät likaannu, ne kun nimittäin on lyhyet.

Tuote lisätty
2.99 €