0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.
-4.90€ Britannian poliisin villapaita ylijäämä

Britannian poliisin villapaita ylijäämä

Villapaita ylijäämä - Britannian poliisin V-kauluksellinen villapaita. Epolettipaikat olkapäillä, vahvikekankaat olkapäillä ja kyynärvarsissa. 

Tuote lisätty
19.90 €
15.00 €
-5.00€ Brittiläinen kommando villapaita vihreä, ylijäämä

Brittiläinen kommando villapaita vihreä, ylijäämä

Kommando villapaita - Britannian armeijan pyöreäkauluksinen kommando villapaita. Kangasvahvikkeet olkapäillä ja kyynärpäissä, epoletit olkapäillä. Lämmin ja tyylikäs villapaita.

Tuote lisätty
25.00 €
20.00 €

BW Poolopaita harmaanvihreä, ylijäämä

BW Poolopaita - Paidassa pitkät hihat ja vetoketjukaulus. Laadukkaasti tehty, kestävä ja mukava päällä. Hiukan paksumpi kuin useimmat t-paidat. Kaikissa paidoissa on jostakin syystä lyhyet hihat.

Tuote lisätty
5.00 €

Itävaltalainen kenttäpaita, oliivinvihreä ylijäämä

Itävaltalainen kenttäpaita - Tyylikäs ja kestävä Itävaltalainen kenttäpaita. Kangas aika ohutta mutta laadukasta ja kestävää armeijan laatua. Muodikas army istuvuus ja väri.

Tuote lisätty
9.00 €

MFH t-paita maastokuvio 170g

T-paita - Perusmallinen pyöreäkauluksinen maastokuvioinen MFH T-paita. Perinteinen maastokuvio. Vahva ja kestävä puuvilla.

Tuote lisätty
15.00 €
-25% Pinewood Canada Classic paita

Pinewood Canada Classic paita

Canada Classic - Huippusuosittu Pinewood Canada classic paita. Sopii käytettäväksi sellaisenaan päällinmäisenä kerroksena tai lämmittävänä välipaitana.

Tuote lisätty
65.00 €
49.00 €
-14.00€ Pinewood flanellipaita

Pinewood flanellipaita

Flanellipaita - Klassinen Pinewood flanellipaita. Valmistettu laadukkaasta ja vahvasta flanellista. Soveltuu niin arkikäyttöön kuin juhlapaidaksi.  Vahvaa ja laadukasta kangasta.

Tuote lisätty
39.00 €
25.00 €
-38% Tanskalainen verkkopaita valkoinen, ylijäämä

Tanskalainen verkkopaita valkoinen, ylijäämä

Verkkopaita - Tanskalainen puuvillainen verkkopaita. Verkkopaita päästää ihon hyvin hengittämään, eikä myöskään päästä sen päällä olevaa vaatetta painumaan ihoa vasten. Sopii tosi eräilijälle!

Tuote lisätty
8.00 €
5.00 €
-33% Tsekkoslovakialainen M21 kenttäpaita, ylijäämä

Tsekkoslovakialainen M21 kenttäpaita, ylijäämä

Kenttäpaita M21 - Tavallinen kauluspaita Tsekkoslovakiasta. Tosi askeettinen malli, pehmeää puuvillaa. Erittäin hyvä työpaita kun hihat eivät likaannu, ne kun nimittäin on lyhyet.

Tuote lisätty
2.99 €
2.00 €