0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Pinewood valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä retkeily-, ulkoilu- ja metsästysvaatteita. Suomen sääoloissa ulkoiluvaatteelta vaaditaan tuulen- ja vedenpitävyyttä, mutta myös hengittävyyttä. Pinewoodin laajasta valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivat erävaatteet. Valikoimistamme löydät myös kestävät ja edulliset armeijan ylijäämä tekstiilit.

Belgialainen M64 parka, ylijäämä

Belgialainen M64 Parka - M64 Parkatakki on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Takissa ei ole vuorta eli oikeanlaisella alusvaatetuksella soveltuu käytettäväksi niin kylmällä kuin lämpimällä säällä.

Tuote lisätty
19.00 €

Brittiläinen DPM kenttäpusero desert ylijäämä

CS95 - Brittiarmeijan DPM aavikkopusero. Laadukas, erittäin kevyt ja miellyttävä kangas. Yksinkertaisen toimiva leikkaus tekee tästä erinomaisen kesäpuseron. 

Tuote lisätty
9.95 €

Brittiläinen MVP-sadetakki, MTP ylijäämä

MVP-Sadetakki - Britannian armeijan kevyt ylijäämä kalvotakki, MTP-maastokuviolla. Hyvin hegittävä sadetakki, korkealla ja pehmustetulla kauluksella. Ohut takki on kevyt ja helppo pakata mukaan.

Tuote lisätty
59.00 €

BW kenttäpusero Flecktarn, ylijäämä

BW Kenttäpusero - Kevyt maastopuvun kesätakki Flecktarn kuviolla. Puserossa normaali taitettava kaulus, helma on lyhyempi eikö vyötäröllä ole kiristystä.

Tuote lisätty
9.95 €

BW Parkatakki Flecktarn, ylijäämä

BW Parka - Saksan armeijan virallinen kenttätakki. Takki sopii ulkoiluun ja metsästyskäyttöön. Parkatakissa ei ole vuorta, se on suunniteltu kerrospukeustumisen mukaan. Kestävä takki eräilyyn.

Tuote lisätty
19.95 €
-80.00€ Deerhunter Crusto Mix kevyttoppatakki

Deerhunter Crusto Mix kevyttoppatakki

Crusto Mix - Uusi tyylikäs Deerhunter Crusto mix kevyttoppatakki lämpimällä Thinsulate vuorella. Vettä hylkivä pinta.

Tuote lisätty
139.00 €
59.00 €
-17% Mil-Tec lasten maastopuku, camo

Mil-Tec lasten maastopuku, camo

Lasten maastopuku - Kestävä BDU-maastopuku woodland kuviolla. Jenkki armeijan BDU-mallin mukaan tehty lasten maastopuku. Laadukas puku kestää hieman rajummatkin piha- ja metsäleikit. 

Tuote lisätty
59.00 €
49.00 €
-60.00€ Pinewood Abisko AB Blaze metsästystakki

Pinewood Abisko AB Blaze metsästystakki

Abisko Blaze - Topattu Pinewood abisko blaze metsästystakki. Tuulen- ja vedenpitävä, lämmin takki kovempiinkiin keleihin. Pitkä takki antaa hyvän suojan ristiselkään.

Tuote lisätty
269.00 €
209.00 €

Pinewood Caribou TC strech takki

Pinewood Caribou - Monipuolinen takki vapaa-ajalle tai retkelle. Tehty Pinewoodin suositusta TC-lite kankaasta joka on kestävä ja hyvin hengittävä. Kangas on kyllästetty vettähylkiväksi.

Tuote lisätty
129.00 €
-20% Pinewood Grouse Lite takki

Pinewood Grouse Lite takki

Grouse Lite - Elastinen, veden- ja tuulenpitävä erätakki Pinewoodilta. Kalvo on laminoitu elastiseen pintakankaaseen. Kevyt ja pieneen tilaan pakattava takki, high-vent verkkovuorella. Kangas on kyllästetty Bionic Finish® Eco kyllästeella.

Tuote lisätty
169.00 €
135.00 €
-25% Pinewood New Michigan kääntötakki

Pinewood New Michigan kääntötakki

New Michigan - Monikäyttäinen Pinewood kääntötakki erilaisiin metsästys tilanteisiin. Sopii koira-, passi-, tai hiivintämetsästäjille.

Tuote lisätty
159.00 €
119.00 €

Pinewood Wolf lite takki

Wolf Lite - Veden- ja tuulenpitävä kevyt Pinewood metsästystakki. Useita käytännöllisä taskuja. Lyhythelmainen malli takaa hyvän liikkuvuuden. Täydellinen takki koiraharrastajalle tai metsästäjälle.

Tuote lisätty
169.00 €
-20% SA M/62 Maastotakki, ylijäämä

SA M/62 Maastotakki, ylijäämä

M/62 Maastotakki - Klassinen Suomen armeijan maastotakki. Monikäyttöinen kääntötakki toimii myös lumipukuna. Väljä mitoitus, joten alle mahtuu tilanteen mukaan kaikenlaista kampetta.

Tuote lisätty
15.00 €
12.00 €