0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

BW kenttäpusero Flecktarn, ylijäämä

Tuotekoodi: bw maastotakki

BW Kenttäpusero - Kevyt maastopuvun kesätakki Flecktarn kuviolla. Puserossa normaali taitettava kaulus, helma on lyhyempi eikö vyötäröllä ole kiristystä.

9.95 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Kangas on ohuempaa ja leikkaus on ilmavampi kuin BW parkatakissa

Lyhyt vetoketju nepparisulkeisella suojaläpällä, kaksi nepparisulkeista ja läpällistä rintataskua, tarrapinta vasemman rintataskun päällä nimilapulle, epoletin paikat olkapäillä sekä Saksan liput hihoissa. Hihansuissa tarranauhasäätö.

Koot on BW-kaavalla: 09 (170-180/101-105cm) Ensimmäinen numero on Saksan armeijan oma kokoluokka. Sen jälkeen käyttäjän oma pituus, sitten käyttäjän rinnanympärys. Omien mittojesi mukaan alle jää tilaa vuoritakillekin. Ylimääräinen tilavuus on vain hyvä juttu.

Takit ovat ehjiä, kuluminen näkyy ja siististi tehtyjä paikkailujakin saattaa löytyä.

Saatavuus: Heti varastosta

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

BW Parkatakki Flecktarn, ylijäämä

BW Parka - Saksan armeijan virallinen kenttätakki. Takki sopii ulkoiluun ja metsästyskäyttöön. Parkatakissa ei ole vuorta, se on suunniteltu kerrospukeustumisen mukaan. Kestävä takki eräilyyn.

Tuote lisätty
19.95 €

BW Maastohousut Flecktarn, ylijäämä

BW maastohousut - Saksan armeijan ylijäämä kenttähousut. Kangas on erittäin hyvin kulutusta ja toistuvaa pesua kestävä. Sopii erinomaisesti ulkoiluun ja metsästykseen.

Tuote lisätty
24.90 €