0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Abu Garcia Reflex red lippauistin 12g

Reflex lippa - Abu Garcia reflex lippa on yksi maailman eniten myyty lippa. Jo vuodesta 1951 lähtien tuotannossa olevalla lipalla on narrattu enemmän taimenia, kirjolohia ja ahvenia ja muita kaloja kuin kukaan jaksaa laskea.

Tuote lisätty
6.50 €

Caldwell XLA ampumatuki 23-33cm, keinuva

Ampumatuki - Caldwell on tukeva bipodi, jossa kaksi säädettävää jalkaa, uritettu alusta ja keinuva alusta. Korkeus säädettävissä 23-33cm. Alusta on sivuttaissuunnassa keinuva.

Tuote lisätty
99.00 €

Daiwa Duckfin shad jigi 9cm 7kpl/pkt

Duckfin Shad 9cm - Daiwa Duckfin shad vakuuttaa sekä uintiliikkeellään. Soveltuu käytettäväksi jigipäiden että off-set koukkujen kanssa. Sopii mainiosti myös Drop-shot jigaukseen. Duckfin Shadin uintiliike toimii jo äärinmäisen pienilläkin kelausnopeuksilla.

Tuote lisätty
6.95 €

Daiwa Prorex 7x7 wire 5m

7x7 Wire 5m - Daiwa Prorex perukevaijeri on valmistettu 7-säikeisestä teräksestä, joka on äärinmäisen taipuisa ja kestävä materiaali. Elastinen vaijeri mukautuu paremmin vieheen liikkeisiin.

Tuote lisätty
6.95 €

Daiwa Prorex jigipää

Jigipää - Daiwa Prorex on huippuluokan jigipää. Kemiallisesti teroitettu koukku. Jigipäässä ei ole jigiä rikkovaa "kaulusta" vaan pieni väkänen, joka varmistaa että jigi pysyy paikoillaan. Sopii erinomaisesti jigeille, joihin perinteinen jigipää on liian paksu.

Tuote lisätty
1.20 €

Daiwa Prorex mermaid shad tail jigi 10cm 6kpl/pkt

Mermaid shad - Daiwa Prorex Mermaid Tail jigissä on "merenneito" pyrstö. Uutuuspyrstön ansiosta uinti on erilainen ja todella kalastava. Kannattaa kokeilla perinteisessä jigauksessa, kuin vertigaalijigauksessa tai drop shotissa.

Tuote lisätty
8.95 €

Daiwa Prorex mermaid shad tail jigi 7,5cm 7kpl/pkt

Mermaid Shad - Daiwa Prorex Mermaid Tail on "merenneito" pyrstöllä varustettu jigi. Laatu ja upeat värit ovat tuttuja Daiwa Duckfin shadistä, mutta uuden pyrstön ansiosta uinti on aivan erilainen. Kannattaa kokeilla perinteisessä jigauksessa, kuin vertikaalijigauksessa tai drop shotissa.

Tuote lisätty
7.95 €

Daiwa Prorex sivuleikkurit

Sivuleikkurit - Laadukkaat ja vahvat Daiwa Prorex sivuleikkurit. Sivuleikkureilla katkaiset helposti perukemateriaalit ja koukut. Ergonomiset ja pitävät kahvat.

Tuote lisätty
7.50 €

Daiwa Tournamet drop-shot peruke

Drop Shot peruke - Daiwan valmiiksi sidottu drop shot peruke on helppo ja laadukas ratkaisu jigaukseen. Peruke valmistetaan korkealaatuistta materiaaleista ja niissä käytetään äärinmäisen teräviä SaqSas koukkuja

Tuote lisätty
4.95 €

Daiwa vapasukka

Vapasukka - Kätevä Daiwan vapasukka suojaa vapasi kuljetuksen aikana. Vapasukka on helppo pujottaa vavan päälle kuljetuksen ajaksi ja se suojaa vapaa kolhuilta ja naarmuilta. Vapasukassa voit kuljettaa vavan yhdessä osassa.

Tuote lisätty
11.95 €

Mil-Tec Tactical maiharit vetoketjulla, desert

Tactical maiharit - Mil-Tec maiharit YKK-vetoketjulla. Erittäin kevyet ja kestävät varsikengät. Pintamateriaali kulutukselle altiista kohdista nahkaa ja muualta 1200 Denierin nailonia.

Tuote lisätty
65.00 €

Ritsan muovikuula 10mm 40kpl

Muovikuula - Ritsan mustia muovikuula, halkaisja 10mm. Pakattu muovirasiaan.

Tuote lisätty
7.00 €