0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Kyllä se vaan on niin, että hyvä ja TERÄVÄ fileerausveitsi helpottaa kalan käsittelyä paljon. Meiltä löytyisi tuosta muutama hyvä vaihtoehto. Muista hankkia myös teroitin, niin saat veitsesi pysymään terävänä tulevaisuudessakin.

Eka Pro Series siivutusveitsi 26,5cm

Siivutusveitsi - Eka pro series siivutusveitsi, jossa on 26,5cm pitkä terä. Laadukas uritettu siivutusveitsi lihan/kalan leikkaamiseen.

Tuote lisätty
49.50 €

Marttiini Filetti Classic superflex 6", nahkatuppi

Filetti Classic 6" - Marttiinin klassikkofiletti on uudistettu sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan. Superjoustava terä tekee kalan fileoimisesta entistäkin jouhevampaa. Kahva on lämpökäsiteltyä suomalasita koivua. 

 

Tuote lisätty
29.90 €

Marttiini Filetti Martef 6", nahkatuppi

Martef 6" - Karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän otteen veitsessä kaikissa olosuhteissa.

Martef-pinnoitetun filetin ahnaasti leikkaava terä on liukas ja liki kitkaton. Terä on valmistettu ruostumattomasta kromiteräksestä ja sitä suojaava Martef-pinnoite tekee terän puhdistamisen helpoksi, pelkkä huuhtaisu riittää.

Tämä teräpituus soveltuu parhaiten noin 1 kg:n painoisen kalan fileointiin. Veitsi on myös erinomainen apuväline monissa muissakin keittiöaskareissa. Filetissä on musta nahkatuppi.

Tuote lisätty
39.90 €

Marttiini kalakätevä

Kalakätevä - Marttiini kalakätevä on nimensä mukaisesti kalanperkauksen moniosaaja. Kumikahvainen kalapuukko, jonka kaarevalla terällä kalan avaaminen on helppoa. Hammastetulla terällä suomustaminen käy näppärästi.

Tuote lisätty
19.50 €

Marttiini ruotopihdit

Ruotopihdit - Marttiini ruotopihdeillä poistat kätevästi pystyruodot fileistä. Ergonomisen muodon ansiosta pihtien käyttäminen on kevyttä.

Tuote lisätty
10.00 €

Rapala Fillet Fork kalapiikki

Rapala fillet fork - Kalapiikki on ehdoton apuväline kalaa fileoitaessa. Muotoillun kahvan ansiosta saat kalasta tukevan otteen eikä tarvitse pelätä fileerausveitsen lipsahtamista sormille.

Tuote lisätty
6.90 €

Rapala Hawk fileerausveitsi

Rapala fileerausveitsi - Sopivan taipuisalla terällä on helppo irrottaa fileet kalasta. Kahvasta saa hyvän otteen ja siinä on sormisuoja.

Tuote lisätty
9.00 €
-16% Rapala RCD Ceramic utility puukko

Rapala RCD Ceramic utility puukko

RCD Ceramic puukko - Erinomainen puukko kalastajalle! Rapala ceramic puukko on kaksi kertaa terävämpi kuin teräsveitsi. Pysyy terävänä noin 15 kertaa kauemmin kuin teräsveitsi. 

Tuote lisätty
11.90 €
9.95 €