0.00 €

 Ostoskori on tyhjä.

Toimitusehdot

Toimitukset 

Toimitamme tilauksesi matkahuollon kautta asiakkaan valinnan mukaan bussipakettina,jakopakettina tai Lähellä-pakettina. Pääsääntöisesti toimitusaikamme varastotuotteilla on 1-3 arkipäivää tilauksesta, tilaustuotteilla 4-15 arkipäivää. Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Huom! Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

* Bussipaketti

Tilaus noudetaan Matkahuollosta

Toimituskulut 5,99€

* Lähellä-paketti

Lähellä-paketin noutopaikaksi voi valita Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälän.

Toimituskulut 5,99€

* Matkahuolto jakopaketti
 Jakopaketti jaetaan suoraan vastaanottajalle. Jakopaketin lähettäminen edellyttää tilaajan puhelinnumeron antamista tilausta tehdessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa matkahuollosta.

Toimituskulut 14.90€

* Nouto Postista

Tilaus noudetaan Postista

Toimituskulut 5,99€ 

* Postin pakettiautomaatti

Nouto Postin pakettiautomaatista

Automaattiin ei voida lähettää ulottuvuuksiltaan yli 60cm x 36cm x 60cm suurempia, ja/tai yli 35 kg painavia paketteja

Toimituskulut 5,99€

* Kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus, toimitetaan kotiin lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 17.00 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Toimitukseen kuuluu yksi jakeluyritys

Paketin enimmäismitat 120 cm x 60 cm x 60 cm, paino 35kg

Toimituskulut 14.90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien verkkomaksulla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Verkkomaksua käytettäessä asiakas maksaa tuotteet heti tilauksen yhteydessä.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Lasku ja Tili

           


Hinnat

Sivuilla näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Hinnat eivät sisällä postituskuluja.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja hirviliivejä (kuluttajansuojalaki 16§). Alusvaatteilla sekä dvd-levyillä ei myöskään ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja myyntikelpoisessa alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta ( Huom. takuu on normaali). Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Palautksen mukaan on liitettävä ostajan tiedot. Sekä haluatteko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai vaihdatteko tuotteen toiseen. Tuotevaihdoissa kannattaa olla yhteydessä myymälään, niin voimme varmistaa oikean tuotteen saatavuuden. 

Erä+ Heinola Oy:llä on Postin ja Matkahuollon kanssa asiakaspalautusopimus. Sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja. Muista ottaa palautuksesta kuitti, jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan. Emme vastaanota postiennakkopalautuksia.

Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.

Poikkeukset

Kaikilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, poikkeukset löydät alta.

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmistettuja hirviliivejä (kuluttajansuojalaki 16§) 

DVD-levyillä joista on sinetti avattu, ei ole palautusoikeutta.

Painavilla tuotteilla esim. asekaapit ja valmiiksi kootut katiskat. Näistä perimme palautuskulut toteutuneiden kulujen mukaan.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).